ik2016

NoMoreMondays is een creatieve game studio die zich specialiseert in playful communicatie toepassingen, educatieve en culturele online games, maar ook leertrajecten waarin storytelling, playful learning en gamification een essentieel onderdeel zijn. Door middel van het gebruik van moderne technologieën zoals VR en transmedia (uitingen die hun verhaal verdelen over verschillende media) wordt het referentiekader aangesproken van de jonge (meestal verveelde) doelgroep. Met humor en moderne interacties blijft het geleerde beter hangen. De eigen ontwikkelde tools die Don de afgelopen jaren heeft (laten) ontwikkelen stelt hem in staat om snel en flexibel de wens van de klant in korte tijd om te zetten in een efficient en doeltreffend product, die zowel volwassen als jongeren aanspreekt.

Don is veel te vinden in nieuwe media projecten die zich richten op sociale en maatschappelijke boodschappen. Duurzaamheid zoals voeding/foodwaste, afvalscheiding, energie zijn projecten die zlef worden opgezet en mensen bij wordt gezocht. Alhoewel de sales kant nog wel eens mist;-)

Lezingen en worskhops over Playful learning, gamification, fouten gemaakt en lessen geleerd geeft Don met een humoristisch randje. Zijn jarenlange ervaring in theatersport en improvisatie theater heeft van he een vermakelijke storyteller gemaakt en een makkelijke prater in t openbaar. Voorbereiden? Als  t niet persé hoeft, dan kan hij alles uit zijn ervaren duimpje zuigen.

Vergis je niet. Zijn kennis en expertise in dit vak is extreem hoog en kan je zowaar helpen met een slimme snelle quickscan om je concept weer met beide benen op de realistische grond te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *