MakerFaire Eindhoven 2020

De Maker Faire Eindhoven 2020 was voor Raoul Postel en mij een gave ervaring.. De auto volgepropt met electronica en VR/AR spulletjes voor meer dan een week aan Beurs aanwezigheid reden we naar Eindhoven Strijp om daar de MakerFaire 2020 mee te maken.. Ondanks de Corona maatregelen konden we toch menig kind en ouders onze prototypes laten zien, vertelle over onze passies (Playful Learning, AR VR, STEAM en Sensoren) en vooral ideeën toetsen..

Zowaar, ik had nog los van de vele SeñorSensor puzzels die in elkaar gezet waren om me te spelen, een aantal DIY kits liggen die ook te koop waren..
Cas hieronder was zo’n blije klant.. Wat zeg ik.. ‘T was eigenlijk mijn allereerste klant die via een Tikkie een Señor Sensor puzzel aftikte..


HOERA!

Don
Cas was blij met zijn DIY RFID Schatkist

De moeder mailde me vandaag nog over de aankoop. ?

Hoi Don,
Cas is meteen na de maker faire begonnen met bouwen. Binnen no time had hij het in elkaar staan. Het was erg mooi om te zien hoe zijn creatieve kant ineens werd aangesproken. Hij wil nu zelf een doosje oid gaan maken zei hij. Dus als je nog goede tips hebt… ?
Bedankt voor de goede uitleg! Cas heeft genoten!
Groetjes Diane 

Cas kocht dit SeñorSensor schatkistje waarbij je met een pasje of de meegeleverde RFID stickers je eigen geheime sleutels kunt aanmaken:

Bekijk ook de andere DIY Señor Sensor puzzels die ik ontwikkeld heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *