AR interactives met AR tool Fectar.

Having fun is part of the creative process.

Los van de grappige maar essentiele experimenten binnen de AR tool Fectar, gebruik ik de Augmented Reality tool ook om Serious Games te maken. Zo heb ik bijvoorbeeld voor een overheid instantie een serie Escaperoom tafels gemaakt, waarbij de spelers een bepaald doel hadden om voor elkaar te krijgen.

Simpele raadsels oplossen hoort bij dit AR spel

Je hebt de TOP-code!
Voer snel je code in op het bord!

Struin door kleine landschappen op zoek naar hints.

Het resultaat, oftewel de beloning, in de vorm van een cijfercode konden spelers invoeren in een groot fysiek spelbord om hun inzet te laten vertalen van virtuele “arbeid” naar een extra score binnen het spel dat ze samen speelden met anderen.

LED cirkels en RFID sensoren verborgen in het bord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *