Parttime bij SUAS

In een traject van 7 maanden ga ik als AI-specialist samen met SUAS Schouten en Nelissen de trainingen en andere content personaliseren. Dit betekent dat we voor elke deelnemer een unieke leeromgeving creëren, die perfect aansluit op hun individuele behoeften en leerdoelen.

Waarom personalisatie?

Uit onderzoek blijkt dat mensen die op een gepersonaliseerde manier leren, meer gemotiveerd zijn en beter presteren. De kennis die ze opdoen, beklijft beter en ze kunnen deze direct toepassen in de praktijk.

Hoe we personaliseren

We gebruiken verschillende technieken om de trainingen te personaliseren, waaronder:

  • Machine learning: We gebruiken machine learning-algoritmen om de leerstijl en de behoeften van elke deelnemer te analyseren.
  • Adaptieve content: De content van de trainingen wordt automatisch aangepast aan de voortgang en de prestaties van de deelnemer.
  • Interactieve leeromgeving: We creëren een interactieve leeromgeving waarin deelnemers op hun eigen tempo kunnen leren en hun kennis kunnen toetsen.

De voordelen van personalisatie

  • Betere leerresultaten: Deelnemers die op een gepersonaliseerde manier leren, behalen betere leerresultaten.
  • Hogere motivatie: Gepersonaliseerde trainingen zijn motiverender voor deelnemers, waardoor ze minder snel afhaken.
  • Direct toepasbare kennis: De kennis die deelnemers opdoen, is direct toepasbaar in de praktijk.

Een unieke leerervaring

We zijn ervan overtuigd dat personalisatie de toekomst van leren is. Door de trainingen te personaliseren, creëren we voor elke deelnemer een unieke leerervaring die leidt tot betere leerresultaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons bij SUAS op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van gepersonaliseerde trainingen. We helpen je graag om een training te ontwikkelen die perfect aansluit op de behoeften van jouw doelgroep.

don.blaauw@suas.nl don@nomomo.nl
Of nog directer, kijk op:
https://www.suas.nl/

#SUAS #Schouten #Nelissen #AI #personalisatie #leren #training #ontwikkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *