SNS Reaalfonds honoreert aanvraag

Ten museums are getting financial backing from SNS Reaalfonds to support their project proposals which address Digital Innovation in Muesums. This week our own proposal got approved. This means we can develop two games/tools for in schools through out the whole primary school. No More Mondays is responsible for these games. concept and design, fun and humor. Let’s not forget those last two. 🙂

 

Tien musea krijgen van SNS REAAL Fonds financiële ondersteuning om hun projectvoorstel in het kader van de programmaregeling Digitale Innovatie in Musea uit te voeren. Deze week zijn deprojecten bekend gemaakt en de ontvangers hierover geïnformeerd. Wij waren één van de uitverkorenen.

Het gaat over het volgende project:

Flipje en Streekmuseum Tiel€ 25.000 voor Verzameluh! / Richt ’t in!
Ontwikkeling van twee educatieve games/tools waarmee basisschoolleerlingen gedurende hun hele schooltijd erfgoedlocaties, collecties en verzamelingen met elkaar leren te verbinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *