Talentontwikkeling logo ontwerp

Voor Blink educatie is NoMoMo weer gevraagd om een logo te ontwikkelen dat pas bij een talent-ontwikkeling project.

De groei wordt visueel gemaakt door de groter wordende O’s waarbij je in de pijl bij de Z de stijgende lijn in een groei-grafiek zou kunnen zien. Up Up Up..

Talent is een kwaliteit die bij een kind opvalt binnen zijn eigen mogelijkheden, zijn eigen potentieel. Talent hebben is niet per se beter zijn dan een ander of voorlopen op wat je mag verwachten van een kind op een bepaalde leeftijd. Talent is dat wat een kind uniek maakt en bijzonder. Ieder kind heeft een talent. Volgens de neuropsychologie is talent als een spier, die kun je trainen en ontwikkelen om sterker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *