Interactieve verrekijker Herperduin, Maashorst

de uitkijktoren

De uitkijktoren in Herperduin is gebouwd op een 7 meter hoge stuifwal, niet ver van  Speelbos Herperduin. De toren zelf is nog eens 24 meter hoog. Daarmee sta je op 31 meter hoogte. Dat geeft een spectaculair uitzicht! Je ziet zelfs het Provinciehuis in Den Bosch, in het noorden de Wageningse Berg en in het oosten de skyline van Nijmegen.

 

Virtuele verrekijker

Natuurlijk moet je dat uitzicht in het echt gaan zien, maar je kan het ook bekijken door een virtuele verrekijker. Ook leuk als je bovenop de toren staat, want dan geeft het je extra informatie. Je kunt het uitzicht dus ook bewonderen  via telefoon, tablet, laptop of pc.

Uitleg verrekijker: Het beeld is in het begin nog wazig. Als het goed is, zie je wel het kleine oerlogo in het midden van je scherm. Draai net zolang met je camera totdat je de vakjes ‘Oerlogo’ en ‘Natuurparels’ ziet. Als je het oerlogo dan op die vakjes navigeert (door je telefoon te draaien of je muis  te gebruiken), dan gaat het beeld aan. Je hoeft dus niet te klikken met je vingers of muis; je gebruikt het logo-tje als cursor om te navigeren. Tip: hou je telefoon horizontaal voor een scherper beeld.

Beeld van de VR verrekijker

Uitkijktoren Herperduin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *