Aanwezig op het Tech & Play festival

No More Mondays staat met het avontuurlijke educatie project Kids Love Cards op het Tech & Play Kids Festival in Eindhoven.

 

De Bibliotheek Eindhoven sluit haar 100-jarig jubileum groots af met het Tech & Play Kids Festival in het Beursgebouw. Met workshops, games, experimenten en volop technische innovaties voor kids van 4- 14 jaar.

De bibliotheek Eindhoven bestaat in 2016 precies 100 jaar. En dat vieren we het gehele jaar door met allerlei verschillende activiteiten waarbij steeds het verhaal van de toekomst centraal staat. We vragen de inwoners van de stad hoe Eindhoven er in 2116 uitziet. Deze verhalen verzamelen we op de website www.eindhoven2116.nl. 100 verhalen worden 3D geprint en geëxposeerd in de bibliotheek. In de Eindhovenhoek zijn de eerste exemplaren al te zien.

Als afsluiting van het jubileumjaar willen we kinderen uit Eindhoven en omgeving op een interactieve manier kennis laten maken met de nieuwe technologische ontwikkelingen die in sneltreinvaart zich ontwikkelen en een groot deel van onze toekomst gaan bepalen. Dit doen we op een feestelijke manier, samen met tientallen partners!

Wanneer

  • Woensdag 28 december 201611.00 – 17.00 uur

Prijzen

  • Ter ere van het jubileumjaar kost de entree slechts 100 cent (€1,-), contant te voldoen bij de ingang van het Beursgebouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *