No More Mondays huist in het WerkWarenHuis aan de Tramkade (de Heus)

werkwarenhuis

DON BLAAUW
Studio No More Mondays/playful interactives

Don bedenkt én produceert interactieve projecten en games voor de speelse mens. Dat doet hij ’t liefst voor educatieve en/of culturele organisaties of daar waar er met gamification meer behaald kan worden dan met simpel drukwerk. Zijn jarenlange ervaring in het digitale domein geeft hem de mogelijkheid om ‘outside the box’ te denken en te combineren tot nieuwe concepten die leuk, nieuw, maar zeker ook maakbaar zijn. Met disciplines in vormgeving, animatie, game-design en inmiddels ook VR is Don een goede partij om nieuwe wegen mee in te slaan.


 

“Mijn doel is om via digitale middelen mensen te stimuleren zichzelf te ontwikkelen. De spelende mens ruimte geven, dat vind ik bij het Werkwarenhuis op Tramkade”.”

nomomo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *