Club van Sinterklaas app

Samen met RTL Nederland en Appcentric heeft NoMoMo een iPhone /Ipad app ontwikkeld om de serie “De club van Sinterklaas” op tv te vergezellen en de kinderen middels deze apparaten een extra stuk entertainment te bieden. Elke dag vanaf 24 oktober tot aan 5 december was er een aflevering te zien waarin de club pieten een groot avontuur beleefden. De app zelf gebruikt de pieten en hun karakters om een aantal games en tools in de Sinterklaas stijl te presenteren die precies bij hen past.

Review van iPadclub: “De app maakt zijn reputatie waar en is volgens ons de leukste Sinterklaas-applicatie voor de doelgroep.”

Samen met Appcentric was NoMoMo verantwoordelijk voor het concept en design.

De samenwerking was zo succesvol, dat er wellicht meer projecten van dit team te verwachten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *