Avontuurlijk Lessenpakket in ontwikkeling voor het Liftinsituut

Fase 1 (het onderzoek) is gepresenteerd. Hopelijk snel aan de gang met fase 2; de productie, om een mooi product op tijd af te kunnen leveren.
I.s.m.het Kids Love Cards systeem gaan we voor de onderbouw en de bovenbouw een spannend avontuur aanbieden, dat zich ten eerste richt op techniek en dat veiligheid bij roltrappen en liften als bonus laat bijblijven bij de kinderen.

2016-04-14 11.06.14

 

2016-05-20 12.04.19

 

 

Met een groep specialisten op het gebied van didactiek, storytelling, onderzoek, vormgeving en techniek brengen we een lespakket dat gericht is op de randstad, maar zeker bruikbaar en leuk is voor andere lift- en roltrap-schaarse gebieden.

Door de informatie en de lessen verhalend te brengen, beklijft de boodschap beter en wordt er nu zowel klassikaal als individueel, op analoog én digitaal gebied informatie gebracht. Dat gebeurt op een manier dat dichtbij het referentiekader ligt van de kinderen. (digibord,mobiel, ipad, online en 21st century skills).

We hebben er zin in om voor Liftinstituut educatief deze nieuwe weg in te slaan, daar waar we ons hart al jaren geleden hebben toe doen leiden.
U hoort nog van ons.. snel 🙂

Don en de crew.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *