So you think you can ‘APP’ concept winner amongst 4 others to present in Adam next week

 

Super.. De realisatie van mijn app-concept voor FNV KIEM is een stapje dichter bij. Wat een leuke verrassing en waardering.

 

“Beste Don,

De jury van ‘So You Think You Can App?’, met daarin vertegenwoordigers van KIEM en appril, heeft zich gebogen over de ongeveer twintig inzendingen.  En heeft gekozen voor vijf concepten die ze het meest aansprekend vond.

We zijn blij je te kunnen  melden dat jouw concept bij de laatste vijf zit! De jury vond je idee bruikbaar en relevant voor FNV KIEM. De juryleden zijn benieuwd naar een verdere uitwerking van het concept. Daarbij zijn ze zeker ook nieuwsgierig naar hoe je denkt voldoende gebruikers te trekken om de geboden service (het koppelen van creatieve denkkracht aan locatie) aantrekkelijk te maken!

Hoe gaat het nu verder? Op 24 april om 15:30 uur mag je je nader uitgewerkte idee voor jury en publiek presenteren, gedurende het ‘Festival of Games’ in Amsterdam-Noord. Alle vijf de kandidaten krijgen een kwartier de tijd, waarna elk een aantal verhelderende vragen vanuit de jury kan verwachten. Vervolgens zal de jury bekend maken wie zij vinden dat het beste app-idee voor KIEM heeft bedacht. Diegene wint de hoofdprijs: het samen met KIEM uit-ontwikkelen van de app, die vervolgens echt gerealiseerd gaat worden.

Morgen zetten we de vijf concepten die doorgaan op www.appril.nl/fnvkiem. Iedereen mag stemmen op zijn favoriete idee. Die ‘publieksstem’ wordt door de jury meegenomen in het eindoordeel.

We kunnen ons voorstellen dat je in op dit moment toch nog een aantal vragen hebt. Over de procedure, maar misschien ook om je concept inhoudelijk verder te kunnen uitwerken. Mail ons dan gerust via dit mailadres, dan helpen we je zo goed mogelijk verder.

 

Met hartelijke groet, mede namens de jury,

 

Bianca Anastacia”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *